REGISTER

Timisoara, 23 februarie 2017

Automotive Logistics Summit

Primul eveniment business to business dedicat industriei supply chain în sectorul automotiveWhy attend?Why be a sponsor?Why be a speaker?

Presentation

Împreună cu experți incontestabili și factori de decizie din industrie, cea de-a doua ediție a AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT aduce noi tematici de discuție, subiecte actuale și probleme din sfera logistică și încearcă să răspundă unor întrebări extrem de importante:

 • Încotro se îndreaptă industria automotive? Care sunt trendurile care definesc procesele logistice și de producție?
 • Care sunt zonele din lanțul logistic unde producătorii ar trebui să inoveze pentru a răspunde cererii în creștere a clientului final, care dorește să primească produsul “just in time”, imediat, nu în câteva luni?
 • Care sunt riscurile la care este expusă industria și cum pot logistica și tehnologia să diminueze aceste amenințări?
 • Care și unde sunt principalele oportunități de investiții în România și Europa de Est în domeniul auto?

Tematică

 • Panel 1 – Supply chain disrupted

Complexitatea lanțului logistic al industriei automotive are o serie de riscuri inerente: de la embuteiaje ale liniei de producție, la dezastre naturale care se produc într-o parte a lumii, dar au un impact generalizat asupra întregii industrii, până la relațiile de interdependență cu anumiți furnizori.

Tehnologia revoluționează deja modul în care producătorii răspund comportamentelor în schimbare ale consumatorilor, și tot tehnologia poate juca un rol important în managementul riscurilor logistice.

Cât de pregătiți sunt producătorii, furnizorii și prestatorii de servicii logistice să facă față neprevăzutului, dar în același timp să mențină un flux de mărfuri neîntrerupt și să poate regândi procesele în termeni de eficiență? Cum putem răspunde antitezei productivitate crescută, costuri reduse?

 • Panel 2 – Logistica vehiculelor finite

Atunci când produsul finit nu poate fi livrat către clienți, orice alt avantaj competitiv dispare pur și simplu. Pe măsură ce producția de vehicule în Europa crește, nevoia de transport pentru a aduce vehiculele de la liniile de producție mai aproape de clienți devine tot mai prezantă.

Furnizorii de servicii logistice și companiile de transport investesc deja în servicii și echipamente și în noi instrumente moderne pentru a monitoriza marfa, dar și în ambalaje returnabile și echipamente de manipulare. Ce mod de transport se potrivește cel mai bine industriei auto și de ce? Ce pot face producătorii și furnizorii pentru a reduce presiunea pusă pe resursele logistice și ce fac de fapt?

 • Panel 3 – Aftermarket: logistica are nevoie de reglaj fin

Achiziția unei mașini este partea ușoară. Partea dificilă vine mai târziu, atunci când mașina are nevoie de reparații, iar clientul de piese de schimb. Pe cât de vital pe atât de complicat, supply chainul pieselor de schimb definește întreaga dinamică producător-client.

Care sunt trendurile în comercializarea și distribuția pieselor de schimb? Care sunt provocările și cum pot fi îmbunătățite serviciile pe acest segment?

Open Talk

 • Investiții SMART în România

Când, unde și de ce? Hotărârea de a investi într-o nouă unitate de producție, care răspunde cel mai bine obiectivelor și strategiei de dezvoltare a companiei nu este una ușor de luat pentru orice producător.

Proximitatea geografică față de clienți, competiția, disponibilitea și nivelul de calificare al forței de muncă, condițiile economice, infrastructura, mediul legislativ, capacitatea de inovație, disponibilitatea terenurilor, sunt parametri care facilitează decizia deschiderii unei noi fabrici într-o zonă sau alta, într-o țară sau alta. Ce atuuri mai are România?


23 Februarie

2017

Timisoara

RO

200

Participants

15

Speakers

Speakers

Dan Culda

Logistics & Material Planning Manager, Yazaki Romania

Alina Pitan

Operations Continuos Improvement si Andreea Mocanu – Logistics Planning, Marquardt Schaltsysteme S.C.S.

Lucie Brklova

Logistics Manager, Kiekert, Republica Ceha

Gabriel Plătică

Manager Național Logistică Filiale, Autonet Import

Radu Crainic

Logistic Manager, Dura Automotive

Costin Banica

Head of Industrial Agency JLL Romania

Michael Schnepf

Director Business Development Automotive Eastern Europe, Kuehne + Nagel

Gabriel Ghila

Head of Logistics, Hirschmann Automotive

Ozkan Tezel

Managing Director, Tezcon Storage Systems

Fabio Ostuni

International Business Development Manager ICAM

AGENDA

CHOOSE YOUR ALS 2024 PASS

Pentru a vă rezerva un loc în sală, vă rugam sa alegeți una dintre propunerile de participare de mai jos, apoi sa ne scrieți un mesaj la una din adresele: madalina@intermodal-logistics.ro; office@arilog.ro

Conference pass

180 eur + TVA

150 euro + TVA (pentru membrii ARILOG)

Conference pass, VIP Business Cocktail & 1 night accommodation @Ramada Hotel Sibiu

400 euro + TVA

Online registration
Firstname and Lastname (required)
Email address (required)
Phone
Company Name
CUI
Select the participation package
Package 1 - 180 eur + TVA
Package 2 - 400 euro + TVA
Comments

THE AUTOMOTIVE INDUSTRY GUIDE

– a doua ediţie –

Plecând de la premiza “Time is gold”, ghidul prezintă o radiografie completă a pieței de automotive din România, care a cunoscut o ascensiune rapidă în ultimii ani.

Structura

1. Analiza industriei de automotive – pulsul pieței autohtone direct de la producători, trenduri și perspective de dezvoltare, harta huburilor industriei automotive în România

2. Profilul celor mai importanți furnizori de servicii logistice pentru industrie

 • Servicii logistice integrate
 • Soluții de depozitare: echipamente de manipulare și depozitare, rafturi
 • Soluții IT
 • Transport premium
 • Ambalaje
 • Servicii vamale
 • Servicii de asigurare

3. Lista producătorilor de componente, a producătorilor de vehicule finite și a unităților de producție.

Promovare

Promovare în cadrul Ghidului:

 • Apariție profil companie (logo, date de contact, scurtă prezentare a activității, 2 fotografii la rezoluția de 300 dpi)
  • 1 pagină: 450 Eur+TVA
  • 2 pagini face to face: 700 Eur + TVA

LOCATION

Centrul Regional de Afaceri Timisoara - CRAFT - Sala Europa
Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22
www.cciat.ro

Contact